top of page

MT Law - Zilveren partner van "Giro de Louis"

Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort niet enkel een advies te zijn van een advocatenkantoor, het hoort thuis in de eigen bedrijfsvoering van een advocatenkantoor. Teruggeven aan de maatschappij wanneer het kan, en het kan.


Nog tijdens het eerste werkingsjaar, voor het kantoor haar eerste verjaardag viert, wordt MT Law zilveren partner van "Giro de Louis".


Met "Giro de Louis" zal Hein Wijffels, vader van Louis-Henri (een jongeman met de diagnose van autisme gecombineerd met een mentale beperking), op 16 juni 2023 met de fiets vetrekken vanuit Milaan (Italië) om op 30 juni 2023 aan te komen in het stadion van KRC Genk (België). Een tocht van meer dan 1000 kilometer, geïnspireerd door het boek "De nieuwe fiets" van Dirk Jan Roeleven.

Dit alles om gewaarwording te creëren en middelen te verzamelen voor een gespecialiseerde speelpleinwerking in samenwerking met VZW De Regenboog. Meer specifiek de aanleg van een inclusieve buurtspeelplek voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking in Limburg.


Wil u meer weten over dit project of zelf uw steentje bijdragen? Neem dan zeker een kijkje op de Facebookpagina van "Giro de Louis".


MT Law wenst Hein Wijffels alle succes toe met zijn eigen pelgrimstocht.









79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page