top of page

Aankomende opleidingen

2022 wordt afgesloten én 2023 wordt aangevat met enkele interessante opleidingen waarop wij onze juridische kennis en ervaring delen:


  • Op 16 november 2022 spreekt Michael Thielens op de Limburgse Rechtsconferentie, georganiseerd door de Conferentie van de Jonge Balie Limburg, over het verbintenisrechtelijk leerstuk van de "nietigheid" met een overgang van het Oud Burgerlijk Wetboek naar het Nieuw Burgerlijk Wetboek d.m.v. recente cassatierechtspraak. Limburgse advocaten kunnen zich inschrijven via deze link.


  • Op 17 januari 2023 spreekt Michael Thielens op "Recht voor de Bouw", georganiseerd door Embuild Antwerpen, over de aansprakelijkheid in het kader van overheidsopdrachten. Leden en niet-leden van Embuild Antwerpen kunnen zich inschrijven via deze link.

De kalender met juridische opleidingen voor 2023 wordt weldra aangevuld. Daarnaast maken wij ook in house opleidingen op maat van uw onderneming en dit voor zowel juristen als niet-juristen als doelpubliek. Een crash course opleveringsgeschillen voor uw dienst na verkoop? Contractuele do's en don'ts, aan de hand van uw eigen contractuele modellen, voor uw volledige onderneming? Het kan allemaal.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page